“Hos Rex&Lindeborgh føler man sig velkommen”

find_vikar_brett_rexoglindeborgh
De får én godt ombord og holder en tæt og personlig kontakt, fortæller Brett Perkins, en af Rex&Lindeborghs faste vikarer.

 

Brett Perkins har været vikar hos Rex&Lindeborgh i to år. Han har også arbejdet for andre vikarbureauer, men han fremhæver Rex&Lindeborgh for deres imødekommende og personlige kontakt til vikarerne.

”Rex&Lindeborgh er langt bedre end de andre vikarbureauer, jeg har arbejdet for. På det fælles introduktionsmøde blev vi alle budt velkommen af Per [Lindeborgh, red.], vi blev modtaget med venlighed og respekt. Andre steder har jeg oplevet, at vi bare var et nummer,” siger Brett Perkins.

Han er amerikaner og har boet mere end 15 år i Danmark, hvor han har arbejdet – og stadig arbejder – i musikbranchen. Men det er en branche, hvor det de senere år er blevet sværere at ernære sig på fuldtidsbasis, og derfor begyndte han for nogle år siden at supplere sin indkomst som lagervikar.

 

”Hos Rex&Lindeborgh føler man sig virkelig velkommen. Man mærker, at de prioriterer en tæt, personlig relation til deres vikarer.”


Brett Perkins, vikar hos Rex&Lindeborgh gennem to år

 

”Vikararbejdet er ideelt for mig. Dels rejser jeg meget med mine musikjobs, og dels har jeg en datter på 10 år, som gør at jeg har brug for fleksibilitet i mit liv,” fortæller Brett. Her oplever han, at Rex&Lindeborgh gør meget for at imødekomme hans ønsker, for eksempel om mødetider, der passer med, at han kan følge sin datter i skole om morgenen.

”Efter introduktionsmødet og den efterfølgende test var jeg til en personlig samtale på bureauet. Det var næsten som at ansøge om en fast stilling. Samtalen skulle blandt andet afklare min motivation og indstilling til arbejde, hvor meget dansk jeg forstod, og dermed hvilke arbejdspladser jeg ville passe bedst på,” forklarer han.

Det grundige forarbejde, inden en vikar matches med en virksomhed, er naturligvis med til, at vikarbureauet fremstår professionelt, og at kunderne vender tilbage. Det ved Brett Perkins godt. Men det gør også, at man som vikar føler sig godt behandlet.

”Hos Rex&Lindeborgh føler man sig virkelig velkommen. Man mærker, at de sætter en ære i at være et godt bureau, og at de prioriterer en tæt, personlig relation til deres vikarer,” siger Brett Perkins.

 

Gratis rådgivning om vikarprofiler – RING 33 11 12 14

Del indlæg

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email

Kontakt osContact Us

CSS
CSS

Enter your personal information and we’ll get back to you as soon as possible – We can’t wait to help you. 

Udfyld din personlige information – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Register your profile today - one step closer to your next job.

Do you want to be a candidate for temporary or permanent job positions? Then sign up to our job database and attach your resume. When we have received your resume, we will review it and when we have a position that matches your qualifications and preferences, we will invite you to an information meeting and a following interview at our office in Copenhagen.

Opret din profil i dag - og kom et stort skridt tættere på dit næste job.

Hvis du vil være vikar eller have fast job, kan du oprette dit CV i vores jobdatabase. 

Når vi har modtaget CV’et fra vikaren eller den jobsøgende, vil det blive gennemgået, og når vi har vikariater eller job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker, bliver du inviteret ind på vores kontor, hvor du vil deltage i et informationsmøde med efterfølgende interview.

Vi bruger cookies for at give vores brugere den bedste oplevelse på siden. Læs vores Privatlivs- & Cookiepolitik.