Føl dig tryg ved din vikar

tjek-straffeattest

Dit vikarbureau bør tjekke vikarens straffeattest, så du ved, hvem du lukker ind i din virksomhed

 

Mange underkender vigtigheden af en straffeattest, når der udelukkende er tale om et kortvarigt vikariat. Men når en vikar kommer ind i din virksomhed, kan vedkommende jo hurtigt se, hvilke værdigenstande I har, og hvor de står. Så det kan blive en dyr affære for din virksomhed.

Hos Rex&Lindeborgh tjekker vi altid kandidaternes straffeattester – det er helt almindelig procedure.

Vores kunder tæller en lang række af forskellige virksomhedstyper med deraf følgende varierende personalepolitikker og sociale profiler. Og i tilfælde af, at en kandidat har en plet på straffeattesten, er det derfor vigtigt at kigge på, hvilken type kriminalitet der er begået.

 

”Hvis referencerne er gode, og kandidaten giver et godt indtryk, kan der være et match trods en plet på straffeattesten.”

 

Hvis en virksomhed har et meget dyrt og/eller let omsætteligt varelager, kan en dom for tyveri eller narkokriminalitet måske være noget, man ikke tør binde an med. Hvis pletten på straffeattesten derimod skyldes en dom for slagsmål eller for at have kørt alt for stærkt, kan den for nogle virksomheder synes mindre kritisk.

Hvis referencerne er gode og kandidaten i øvrigt giver et godt indtryk og virker frisk og klarøjet, kan et match jo være det helt rigtige, og det er det, vi hjælper vores kandidater og kunder med at få afklaret.

Gratis rådgivning om kandidaters straffeattester
– RING 33 11 12 14

Del indlæg

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email

Kontakt osContact Us

CSS
CSS

Enter your personal information and we’ll get back to you as soon as possible – We can’t wait to help you. 

Udfyld din personlige information – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Register your profile today - one step closer to your next job.

Do you want to be a candidate for temporary or permanent job positions? Then sign up to our job database and attach your resume. When we have received your resume, we will review it and when we have a position that matches your qualifications and preferences, we will invite you to an information meeting and a following interview at our office in Copenhagen.

Opret din profil i dag - og kom et stort skridt tættere på dit næste job.

Hvis du vil være vikar eller have fast job, kan du oprette dit CV i vores jobdatabase. 

Når vi har modtaget CV’et fra vikaren eller den jobsøgende, vil det blive gennemgået, og når vi har vikariater eller job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker, bliver du inviteret ind på vores kontor, hvor du vil deltage i et informationsmøde med efterfølgende interview.

Vi bruger cookies for at give vores brugere den bedste oplevelse på siden. Læs vores Privatlivs- & Cookiepolitik.