Bliv en del af vores promotion team

Kan du lide at arbejde med mennesker?

Har du interesse for markedsføring og salg? Og kan du formidle vores kunders brand – med glimt i øjet og et smil på læben? Så er der en god chance for, at vi hos Rex&Lindeborgh kan tilbyde dig nogle spændende jobmuligheder.
Som promoter hos Rex&Lindeborgh er det en klar fordel, hvis du brænder for at møde nye mennesker, ligesom du betragter service-disciplinen som en helt naturlig del af dit DNA. Du er smilende og imødekommende og kan hurtigt sætte dig ind i vores kunders ønsker til promoveringen af deres brand og produkt.

Jobbet der aldrig bliver kedeligt
Til gengæld lover vi, at du som promoter får en naturlig forståelse for de helt grundlæggende principper inden for markedsføring, service og salg. Du kommer til at møde forbrugerne i øjenhøjde, og du er garanteret arbejdsdage, der aldrig er ens.

Et bredt udvalg af spændende jobmuligheder
Hos Rex&Lindeborgh har vi i over 20 år assisteret butikskæder, stormagasiner og indkøbscentre med smilende og engageret personale, der har leveret “det lille ekstra”, som gør den store forskel. Som promoter hos Rex&Lindeborgh er det vigtigt, at du engagerer dig i at hjælpe vores kunder med netop at gøre en forskel i forbindelse med deres produkt- og event-lancering, specialarrangementer, premierer mm.

En stor del af de stillinger, vi hjælper vores kunder med, inden for salg & promotion egner sig godt til studerende og kandidater, der er interesseret i kortvarige ansættelser. Mange jobs, som vi besætter inden for disse områder, bliver ikke slået op og besættes af kandidater, som allerede har oprettet sig i vores database.

Kunne det være noget for dig, så skal du uploade dit CV via dette link.

Tryk på knappen – og få mere information om de jobfunktioner vi hjælper vores kunder med.

Jeg synes, det var spændende at arbejde med så mange forskellige firmaer og opgaver. De fleste dage fløj afsted.

Julie

Kontakt os

Jobsøgende
Virksomhed

Register your profile today - one step closer to your next job.

Do you want to be a candidate for temporary or permanent job positions? Then sign up to our job database and attach your resume. When we have received your resume, we will review it and when we have a position that matches your qualifications and preferences, we will invite you to an information meeting and a following interview at our office in Copenhagen.

Opret din profil i dag - og kom et stort skridt tættere på dit næste job.

Hvis du vil være vikar eller have fast job, kan du oprette dit CV i vores jobdatabase. 

Når vi har modtaget CV’et fra vikaren eller den jobsøgende, vil det blive gennemgået, og når vi har vikariater eller job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker, bliver du inviteret ind på vores kontor, hvor du vil deltage i et informationsmøde med efterfølgende interview.

Enter your personal information and we’ll get back to you as soon as possible – We can’t wait to help you. 

Udfyld din personlige information – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Vi bruger cookies for at give vores brugere den bedste oplevelse på siden. Læs vores Privatlivs- & Cookiepolitik.