Bliv en del af vores event team

Værdifuld erfaring og nyt netværk

Som Rex&Lindeborgh værtinde eller vært skal du være parat til at servicere og tage imod mennesker fra hele verden. Hvad enten opgaven er en stor international konference, politisk topmøde eller VIP-event, er der sjældent to dage, der er ens, og det er et job, der kræver en vis portion selvstændighed. Det er et job, der giver værdifuld international erfaring og gode muligheder for at udvide sit netværk.

De 3 S’er – smilende, serviceminded & sproglig
For at blive en del af vores event team, er det vigtigt, at du er serviceminded til fingerspidserne, har en smilende personlighed, et glimt i øjet, og at du som minimum kan begå dig på flydende engelsk, da vi servicerer mange udenlandske klienter. Du skal have lyst til at arbejde med mennesker, være hjælpsom af natur og have en god fornemmelse for takt og tone i forskellige miljøer.

Til gengæld kan du forvente alsidige arbejdsudfordringer, hvor ingen opgave er for stor eller lille – lige fra store internationale begivenheder med royal deltagelse til afhentning af gæster i lufthavnen.  Vi går altid efter det perfekte match mellem behov og kompetence.

Welcome, Bienvenue, Willkommen, Benvenuto
Kandidater, der taler flere sprog er mere end velkomne. I vores medarbejderdatabase har vi mere end 30 sprog repræsenteret, så vi altid kan efterkomme meget specifikke sprogbehov fra vores internationale klienter.

De fleste jobs som vi besætter bliver sjældent slået op, og besættes ofte af kandidater, som har oprettet sig i vores database. Kunne det være noget for dig, så skal du uploade dit CV her.

Hvis du vil læse mere om de forskellige jobfunktioner som vi hjælper vores kunder med – så tryk på knappen

Grunden til at jeg har arbejdet hos Rex&Lindeborgh i næsten 10 år er, at jeg synes det både er sjovt og spændende at komme ud på arbejdspladser jeg normalt ikke ville komme indenfor, og møde mennesker jeg normalt ikke ville møde. Mine mange år hos Rex&Lindeborgh har givet mig masser af sjove minder - blandt andet et sjovt job i Jylland - hvor vi var klædt ud som hollænderpiger, men også spændende minder som de store ministermøder. Værtindejobbene har samtidig været med til at give mig en stor erfaring, som jeg sidenhen har kunnet bruge i andre jobs. Sidst, men faktisk vigtigst, har det givet mig en masse venskaber og bekendtskaber - som jeg stadig bevarer i dag. Det er noget af det bedste ved Rex&Lindeborgh jobbene - når man ser kendte ansigter og ved, at det bliver et godt job, fordi man skal arbejde sammen med dem man godt kan lide og ved man arbejder godt sammen med. Og så kan jeg rigtig godt lide den lidt ‘familiære’ stemning mellem bureauet og os ansatte.

Karen

Kontakt os

Jobsøgende
Virksomhed

Register your profile today - one step closer to your next job.

Do you want to be a candidate for temporary or permanent job positions? Then sign up to our job database and attach your resume. When we have received your resume, we will review it and when we have a position that matches your qualifications and preferences, we will invite you to an information meeting and a following interview at our office in Copenhagen.

Opret din profil i dag - og kom et stort skridt tættere på dit næste job.

Hvis du vil være vikar eller have fast job, kan du oprette dit CV i vores jobdatabase. 

Når vi har modtaget CV’et fra vikaren eller den jobsøgende, vil det blive gennemgået, og når vi har vikariater eller job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker, bliver du inviteret ind på vores kontor, hvor du vil deltage i et informationsmøde med efterfølgende interview.

Enter your personal information and we’ll get back to you as soon as possible – We can’t wait to help you. 

Udfyld din personlige information – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Vi bruger cookies for at give vores brugere den bedste oplevelse på siden. Læs vores Privatlivs- & Cookiepolitik.