Lagermedarbejdere til fleksible vagter

Fleksibelt lagerjob

Vores kunder er godt i gang med forårssæsonen, og de har meget travlt. Derfor søger vi nye friske M/K til lagerarbejde over hele Sjælland, heriblandt Hillerød, Næstved, Holbæk, Glostrup, Valby og Ishøj.

Vi tilbyder meget fleksible vagter, der nemt kan kombineres med andet arbejde, studier eller øvrige interesser. Vagterne skal typisk besættes i løbet af dagtimerne på hverdage – med start fra kl. 08.00 til aften. Der kan både være tale om en enkelt vagt i løbet af ugen, flere dage i træk eller uger. Du bestemmer selv, hvor meget du har tid til at arbejde.

Arbejdsopgaver i jobbet
Der er tale om lagerarbejde i varehuse, hvor arbejdsopgaverne typisk vil være:

  • Vareopfyldning
  • Pluk og pak
  • Trimning
  • Containertømning
  • Oprydningsarbejde
  • Forefaldende arbejde
  • Truckkørsel (kun for kandidater med certifikat)

Din personlige indstilling er vigtig
Det er en fordel, hvis du tidligere har haft lignende erhvervserfaring – eller noget, der minder om det – men det er ikke et krav, hvis du har den rette indstilling. Herudover forventes det, at du er mødestabil og en teamplayer med en positiv tilgang til arbejdet.

Særligt kandidater med truckcertifikat er meget efterspurgte, men vi skal også bruge medarbejdere til øvrigt lagerarbejde, der ikke indbefatter truckkørsel. Det er vigtigt, at du enten taler dansk eller engelsk.

Til gengæld tilbyder vi fleksible vagter, hvor du selv bestemmer, hvor meget du kan og vil arbejde i en af Danmarks førende varehuskæder.

Er du interesseret? Sådan søger du
Hvis du synes, at det lyder som noget for dig – så opret din profil med CV :  (BRUG VENLIGST JOBKODE: BA0419).

VIGTIGT: Når du indtaster dit CV i vores database, skal du forsøge at gøre det i en sammenhængende session. Det er også vigtigt, at du sørger for at udfylde din profil med så mange informationer som muligt – så vi bedre kan matche dig med vores kunder. Det er nemt og tager ikke mere end et par minutter.

Del indlæg

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email

Kontakt osContact Us

CSS
CSS

Enter your personal information and we’ll get back to you as soon as possible – We can’t wait to help you. 

Udfyld din personlige information – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Register your profile today - one step closer to your next job.

Do you want to be a candidate for temporary or permanent job positions? Then sign up to our job database and attach your resume. When we have received your resume, we will review it and when we have a position that matches your qualifications and preferences, we will invite you to an information meeting and a following interview at our office in Copenhagen.

Opret din profil i dag - og kom et stort skridt tættere på dit næste job.

Hvis du vil være vikar eller have fast job, kan du oprette dit CV i vores jobdatabase. 

Når vi har modtaget CV’et fra vikaren eller den jobsøgende, vil det blive gennemgået, og når vi har vikariater eller job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker, bliver du inviteret ind på vores kontor, hvor du vil deltage i et informationsmøde med efterfølgende interview.

Vi bruger cookies for at give vores brugere den bedste oplevelse på siden. Læs vores Privatlivs- & Cookiepolitik.