Om Rex&Lindeborgh

Rex&Lindeborgh blev grundlagt i 1995 og samarbejder primært med virksomheder på Sjælland.  Fra tid til anden hjælper vi også kunder i udlandet og i resten af Danmark. 

Et godt kendskab til vikarer og kandidater

Rex&Lindeborgh blev grundlagt i 1995 af Per Lindeborgh og Gitte Rex ud fra et ønske om at lave et vikar- og rekrutteringsbureau, der var baseret på grundighed, faglighed og nærhed.

I snart et kvart århundrede har Rex&Lindeborgh leveret kvalificerede og skræddersyede personaleløsninger til vores loyale og tilfredse kunder på hele Sjælland. Lige fra begyndelsen har Rex&Lindeborghs tætte kundekontakt bidraget til en dybere forståelse for vores kunders forretningsmæssige behov – og her knap 25 år senere – betragter vi os som eksperter i at omsætte vores kunders personaleudfordringer til stærke medarbejderløsninger.

Gennem nåleøjet
Hos Rex&Lindeborgh har vi en politik om at være grundigere end grundig, når det handler om vores rekrutterings- og screenings-arbejde af den enkelte kandidat. Vi bruger tid på at sætte vores kandidater ind i vores kunders vigtigste værdier. Alle nye kandidater gennemgår Rex&Lindeborghs officielle færdigheds- og personlighedstest – efterfulgt af en personlig samtale med en af vores erfarne jobkonsulenter.

Som tillæg hertil har referencer fra tidligere arbejdsgivere en afgørende betydning i vores daglige arbejde. Det giver os en omfattende indsigt i vores kandidaters kompetence- og erfaringsniveau, hvilket gør os i stand til løse meget specifikke personaleudfordringer, der matcher de høje kvalitetsmæssige krav som vores kunder efterspørger. Vi er i løbende dialog med vores kunder, så vi hele tiden er ajour med deres tilfredshed og behov.

De forkerte medarbejdere kan koste mange penge
Uanset hvilken branche, der skal rekrutteres til, kan en fejlslagen rekruttering som regel aflæses direkte i årsregnskabet, og i ansigtet på de kollegaer, der lige pludselig skal løbe stærkere og arbejde hårdere. Det resulterer ofte i tabte ordrer, en højere fraværsprocent, dårligere sammenhold og stemning på arbejdspladsen. Af samme årsag gør vi os ekstra umage når vi rekrutterer nye kandidater. Vi stiller de samme høje krav til os selv, som vores kunder stiller til os. Vi arbejder målrettet på at levere det rigtige match hver gang – med vikarløsninger der giver mening rent økonomisk, tids- og energimæssigt for den enkelte virksomhed. Og vi hjælper jer med at udnytte de konkurrencemæssige fordele som brugen af vikarer giver, når behovet for arbejdskraft ændrer sig pludseligt.

Et mindre bureau giver tæt kontakt og effektivitet
Der er mange fordele ved at vælge et mindre rekrutterings- og vikarbureau. Hos Rex&Lindeborgh tager vi telefonen når vores kunder og vikarer ringer. Vi tager os tid til at lytte, og vi prioriterer dialogen med vores samarbejdspartnere. I den sidste ende sparer det en masse tid og gør processen værdifuld og effektiv for alle parter.

Kontakt os i dag – ny medarbejder i morgen.
Ring på 33 11 12 14 eller udfyld kontaktformularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Virksomhed
Jobsøger

Enter your personal information and we’ll get back to you as soon as possible – We can’t wait to help you. 

Udfyld din personlige information – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Register your profile today - one step closer to your next job.

Do you want to be a candidate for temporary or permanent job positions? Then sign up to our job database and attach your resume. When we have received your resume, we will review it and when we have a position that matches your qualifications and preferences, we will invite you to an information meeting and a following interview at our office in Copenhagen.

Opret din profil i dag - og kom et stort skridt tættere på dit næste job.

Hvis du vil være vikar eller have fast job, kan du oprette dit CV i vores jobdatabase. 

Når vi har modtaget CV’et fra vikaren eller den jobsøgende, vil det blive gennemgået, og når vi har vikariater eller job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker, bliver du inviteret ind på vores kontor, hvor du vil deltage i et informationsmøde med efterfølgende interview.

Vi bruger cookies for at give vores brugere den bedste oplevelse på siden. Læs vores Privatlivs- & Cookiepolitik.