Dygtigt administrativt personale

Ekstra medarbejdere i en travl hverdag

Hos Rex&Lindeborgh er det din og vores kunders tilfredshed, som er vores vigtigste prioritet. I mere end 20 år har vi hjulpet et bredt udsnit af forskellige virksomheder – i den private og offentlige sektor – med langtidsholdbare personaleløsninger, der mindsker personaleomsætningen og skaber stærk kultur i virksomheden.

Vi kender dem vi sender
Rex&Lindeborgh er grundlagt på klassiske dyder som godt gammeldags rekrutteringshåndværk – grundighed, erfaring og faglighed. Vi er ikke i tvivl om, at vores grundige rekrutteringsprocesser er årsagen til, at vi generelt oplever en meget høj kundetilfredshed. Det gælder, hvad enten det drejer sig om rekrutteringsopgaver eller kortere og længerevarende ansættelser.

Vi hjælper alle slags virksomheder
Hos Rex&Lindeborgh står vi altid klar til at hjælpe dig. I vores database har vi et bredt udvalg af potentielle medarbejdere, som på mange måder afspejler det generelle samfund gennem et bredt mix af aldersmæssig erfaring, sprog og uddannelsesniveau. Vi tilbyder alle niveauer fra junior til senior, lavtuddannet til højtuddannet, national til international.

Når din virksomhed oplever spidsbelastning, sygdom, ferie, ekstraordinær vækst eller et sæsonbetonet personalebehov, så kontakt os gerne på 33 11 12 14 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med den idéelle personaleløsning. Vil du derimod hellere kontaktes af os, kan du udfylde nedenstående formular, så lover vi at vende tilbage hurtigst muligt. 

Her kan du læse mere om, hvilke områder og funktioner vi kan hjælpe dig med. 

“I februar stod vi med kort varsel og skulle finde en dygtig chefsekretær. Rex&Lindeborgh var på under 14 dage i stand til at præsentere 3 ansøgere, som hver især modsvarede jobkravene. Hele processen var afsluttet på mindre end en måned, og vi har i dag en super dygtig og meget vellidt chefsekretær. Skulle vi igen få behov for en velkvalificeret medarbejder i organisationen, vil Rex&Lindeborgh være de første, vi vil gå til."

Peter Stigsgaard, direktør, Energi- og olieforum


Kontakt os

Virksomhed
Jobsøgende

Enter your personal information and we’ll get back to you as soon as possible – We can’t wait to help you. 

Udfyld din personlige information – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Register your profile today - one step closer to your next job.

Do you want to be a candidate for temporary or permanent job positions? Then sign up to our job database and attach your resume. When we have received your resume, we will review it and when we have a position that matches your qualifications and preferences, we will invite you to an information meeting and a following interview at our office in Copenhagen.

Opret din profil i dag - og kom et stort skridt tættere på dit næste job.

Hvis du vil være vikar eller have fast job, kan du oprette dit CV i vores jobdatabase. 

Når vi har modtaget CV’et fra vikaren eller den jobsøgende, vil det blive gennemgået, og når vi har vikariater eller job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker, bliver du inviteret ind på vores kontor, hvor du vil deltage i et informationsmøde med efterfølgende interview.

Sådan vælger du
det rette vikarbureau

Snyd ikke dig selv for vores 6 gennemtestede spørgsmål, og stil dem, før du laver en aftale med et vikarbureau.

Få spørgsmålene med det samme, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du får også tilbud om gratis rådgivning.

Vi bruger cookies for at give vores brugere den bedste oplevelse på siden. Læs vores Privatlivs- & Cookiepolitik.